tirsdag 8. mars 2011

politikeræ å veian

Leser i vg at mange vogntog sparer penger på å kjøre en 30 mil lengre rute om oslo i stedet for vestlandet.
Det jeg leser her er at veistandaren er like dårlig som alle untat politikerne mener.
Er så skrekkelig iriterende å komme kjørende fra trøndelag, å når du  nærmer deg oslo så er det som om du har kjørt inn i et annet land. På veistandaren vertfall. Det er vist bare i oslo det blir lagd nye veier?http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10029672

Det kan jo ikke bli så mye bedre med å følge de stakkars små budsjettene veiene får, det rekker til litt lapping og av å till en ny lefse med asfalt oppå. Vist dere kunne sett veien her som jeg bor før og etter den ble fikset har dere led dere ihjel. en dårlig vei som henger ut i sidene, skikkelig skeiv. det går trailere på den hver dag fra lakseslakteriet. Når de reparerte den la de ett lag med asfalt oppå den allerede sunkne veien, å etter en måned så var hele veien akkurat som den var før arbeidet startet igjen, de kunne like gjærne lakert den sort.

Det jeg mener er at norge skulle brukt en god slump med penger som ikke står i noe budsjett å lagd et veinett som passer med et moderne land, ikke gamle svingete traktor veier som nå.
Så har man fått noe man faktisk kan bruke et budsjett på å fikse, ikke som nå når veiene er så dårlige at man bruker alt på å reparere på noe gammelt drit av 50talls veier.

http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=10091075

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar